Som så mange andre foreninger, så er andelsboligforeningen Grøndalsvænge også på Facebook. Faktisk findes der hele to sider på Facebook for Grøndalsvænges beboere:

Offentlig gruppe: Grøndalsvænge beboere

Den første gruppe er en åben gruppe for beboere i Grøndalsvænge, men indeholder også en del medlemmer, som bor i området eller som af forskellige årsager er interesserede i foreningen. Siden bruges derfor i højere grad til mere åbne opslag omkring arrangementer i området, forsvundne dyr, køb og salg, giv-det-væk-til-din-nabo m.m.

Lukket gruppe: Andelshavere i Grøndalsvænge

Den anden gruppe er derimod lukket og kun tilgængelig for nuværende beboere i Grøndalsvænge. Her diskuteres der i højere grad lukket information omkring arrangementer, projekter, beslutninger m.m. Der forekommer dog en del overlap mellem de to grupper. Hvis man som beboer ønsker at blive medlem af den lukkede gruppe, så gøres dette bedst ved at skrive et opslag i den åbne gruppe.

Det bemærkes, at begge grupper er oprettet af beboere, og derfor hverken drives, administreres eller modereres af Grøndalsvænges bestyrelse. Man kan heller ikke forvente, at bestyrelsesmedlemmer ser og besvarer spørgsmål derinde. Hvis man ønsker at kontakte bestyrelsen med spørgsmål eller forespørgsler, bedes man gøre dette via mail.