Hvordan får jeg hus

Haveboligforeningen Grøndalsvænge er en andelsboligforening med 389 huse.

Der er forskellige muligheder for at overtage et hus i Grøndalsvænge.

• En andelshaver kan vælge at bytte sit hus væk til en lejebolig eller andelsbolig uden for foreningen.
    Andelsboligforeningen har en liste, hvorpå man kan oprette sin bolig som “bytte-objekt”. Hvis en andelshaver ønsker at fraflytte foreningen, så kan listen tages i brug.
    Har du en leje eller andelsbolig, og er interesseret i at komme til at bo i Grøndalsvænge, så kan du oprette din bolig på denne side.
  • Man kan også overtage et hus, hvis man er i familie med et nuværende eller tidligere medlem i lige linje, eller hvis man står på foreningens ekspektanceliste, som er en venteliste med de andelshaveres familiemedlemmer (i lige linie) der har ønsket at lade sig registrere herpå.
    Ledige huse, som har været udbudt til et familiemedlem i lige linie eller til en ekspektant, men som ingen har ønsket at overtage, kan udbydes frit.

Det hører til sjældenhederne, men ender andelshaveren med at sende sit hus til mægler, så vil der i reglen stå et “Til Salg” skilt uden for huset, med kontaktdata på pågældende mægler som da kan kontaktes.

Via dette link kan du se regulativet vedr. ekspektanter: Regulativ for ekspektanter