Hvordan får jeg hus

Andelsboligforeningen Grøndalsvænge består af 389 boliger, som er samlet i en næsten provinsiel og landlig bebyggelse få minutter fra hovedstadens centrum

Der er forskellige muligheder for at overtage et hus i Grøndalsvænge.

• Andelshaverne kan vælge at bytte deres hus internt i foreningen, eller til en leje- eller andelsbolig uden for foreningen.
    Hvis du ikke bor i foreningen, og ønsker at registrere din bolig som “bytte-objekt”, så kan det gøres på denne formular.
  • Man kan også overtage et hus, hvis man er i familie med en nuværende eller tidligere andelshaver i lige linie, eller står på foreningens ekspektanceliste (hvorpå andelshavernes familiemedlemmer – i lige linie – kan registrere sig).
  • Ledige huse, som har været udbudt til et familiemedlem i lige linie eller til en ekspektant, men som ingen har ønsket at overtage, kan udbydes frit.

Det hører absolut til sjældenhederne, men ender andelshaveren med at sende sit hus til mægler, så vil der i reglen stå et “Til Salg” skilt uden for huset, med kontaktdata på pågældende mægler som da kan kontaktes.

Via dette link kan du se regulativet vedr. ekspektanter: Regulativ for ekspektanter