Grøndalsvænge og Corona

  • af

Som de fleste nok allerede har hørt, har den danske regering taget skridt til at lukke Danmark for at undgå yderligere ukontrolleret spredning af COVID-19-virussen i Danmark.

For at imødekomme anbefalingerne til en minimering af spredning af virus, har bestyrelsen (på ubestemt tid) besluttet at indstille alle fysiske møder i foreningen: Bestyrelsesmøder, “tirsdags-åbent”, sociale arrangementer i foreningsregi og ikke mindst den ordinære generalforsamling, der var planlagt til afholdelse den 29 april.

Bestyrelsen vil i den kommende tid stadig kunne træffes på mail, så på den front vil intet ændre sig. Mailadresserne til de forskellige udvalg kan findes her.

Administrationen har meddelt at de også holder lukket for fysiske henvendelser, men som normalt vil kunne træffes på mail. Hvis man meddeler sit telefonnummer i eventuelle mails til administrator, er der mulighed for at blive ringet op.

Dette er udfordrende tider, og der er brug for, at alle gør sit for at respektere og imødekomme myndighedernes opråb. Det er muligvis ikke alle, der er enige i de forskellige tiltag, der tages rundt omkring i landet og i vores forening, men i denne periode lytter vi alene til fagligheden og observerer statistikkerne.

Alt det bedste til alle derude. Pas godt på hinanden, tilbyd evt. din hjælp til naboen, hvis der er behov og overskud, og hold humøret højt.